Van Mossel OPC ruitenservice

Laat ‘m niet barsten.

Ruitenservice

Bij van Mossel OPCGRATIS**Indien u hiervoor verzekerd bent.

Ruiten

Bij Van Mossel OPC is ruitenservice ook echt service en vanaf € 0,-. Wij repareren uw ruit in de meeste gevallen gratis. Onze monteurs staan direct voor u klaar, want zowel bij een sterretje in de voorruit als bij grotere ruitschade dient geen tijd te worden verloren. Wij komen meteen in actie en helpen u weer veilig op weg. Daarbij handelen wij de schade rechtstreeks af met uw verzekeraar (vergeet u uw verzekeringsbewijs niet?) om uw overlast tot een minimum te beperken. Van Mossel OPC laat u niet barsten!

Ruitschade

Ruitschade zorgt voor verminderd zicht en dient daarom direct verholpen te worden. Maar er is nog een reden om in geval van ruitschade niet langer door te rijden dan strikt noodzakelijk. Uw voorruit en achterruit (plus eventuele dakruit) maken deel uit van de carrosserie en dragen bij aan de passieve veiligheid van uw Opel. Dus: ruitschade? Neem geen risico maar neem contact op met Van Mossel OPC!

Ruitreparatie
 
Ruitreparatie

Sterretje in uw voorruit

Ook voor een sterretje in uw voorruit geldt: hoe sneller u actie onderneemt hoe beter het is. Een klein sterretje kan meestal nog gerepareerd worden. Daarmee voorkomt u dat een grotere barst of scheur ontstaat en uiteindelijk de hele ruit moet worden vervangen. Van Mossel OPC helpt u graag.