Van Mossel OPC

Voorkom slijtage en wissel uw banden

Bandenwissel

Vanaf€ 30,-

Werkplaatsafspraak

Gemakkelijk en snel: direct een werkplaatsafspraak maken voor één van onze onderhoudsdiensten. U regelt het hier! Selecteer uw vestiging, kies een beschikbare datum, vertel ons wat de gewenste werkzaamheden zijn en laat tenslotte uw contactgegevens achter. U ontvangt daarna een bevestiging van de gemaakte afspraak.

Update COVID-19
Stel uw onderhoud of reparatie niet uit, want óók in deze tijd zijn we er voor u!

Onze werkplaatsen zijn volgens normale tijden geopend om het geplande onderhoud aan uw auto uit te voeren. We beschikken over een gratis haal- en brengservice, huurauto’s, gratis leenfietsen en denken graag met u mee. U kunt uw voorkeuren aangeven tijdens het plannen van uw afspraak.

Werkplaatsafspraak maken

Direct offerte

Van Mossel OPC biedt u graag vooraf duidelijkheid over de te verwachten onderhoudskosten. Openheid en eerlijkheid, daar houden wij van. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een indicatie van de kosten van de onderhoudsdienst(en) die u wenst. U ontvangt uw offerte zo spoedig mogelijk.

Direct offerte formulier

  • Aanhef:

  • Bekijk het privacy statement

  • Velden met een * zijn verplicht.

Bandenwisselafspraak

Gemakkelijk en snel: direct een bandenwisselafspraak maken terwijl u wacht. U regelt het hier! Selecteer een beschikbare datum, vertel ons wat het gewenste tijdstip is en laat tenslotte uw contactgegevens achter. U ontvangt daarna een bevestiging van de gemaakte afspraak.

Plan uw bandenwissel minimaal vijf werkdagen vooruit indien wij uw banden in opslag hebben.

Bandenwisselafspraak maken

Bandenwissel

Voorkom slijtage en wissel tijdig uw banden. Van Mossel heeft een uitgebreid assortiment aan betaalbare kwaliteitsbanden voor alle modellen. Daarnaast biedt Van Mossel OPC een ruime keuze aan servicemogelijkheden zoals bandenwissel, wielenwissel en opslag. Tijdens de het wisselen van uw banden of wielen kunt u achten terwijl onze monteurs in de werkplaats uw banden wisselen. Geniet ondertussen van een verse croissant en een kop koffie of thee.