Van Mossel OPC

algemene voorwaarden

Disclaimer Van Mossel OPC onderhoud

© 2019 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. De genoemde acties zijn alleen geldig bij Van Mossel OPC en niet geldig i.c.m. andere acties. Type- en vormgevingsfouten voorbehouden. *Uw verzekering vergoedt meestal de complete kosten van een sterreparatie. Verder profiteert u van een lager eigen risico bij een ruitvervanging uitgevoerd door een Opel Servicepunt. Informeert u daarom altijd vooraf naar de exacte voorwaarden.** Exclusief olietoeslag. De olietoeslag voor auto’s met een carterinhoud van meer dan 3.5 liter bedraagt € 9,50 voor half synthetische olie, € 21,50 voor vol synthetische olie en € 29,50 voor de Opel Boxer. ***De seizoensactie is geldig voor alle klanten die uiterlijk in november 2017 een afspraak maken voor onderhoud. Als u zich af wilt melden voor verdere correspondentie van www.vanmosselOpel- onderhoud.nl kunt u een mail sturen naar afmelden@dtcmedia.nl. Wij zullen er voor zorgen dat u afgemeld wordt. Meld hierbij voor welke site u afgemeld wilt worden. Afgebeelde auto kan afwijken van de actie. DTC Media, Online Precisie Marketing.

Van Mossel OPC onderhoud

Van voorbumper tot uitlaat en alles ertussenin: Van Mossel OPC biedt u alle mogelijke onderhoudsdiensten. Onze gespecialiseerde monteurs zijn ervaren en kennen uw Opel door en door.

Via deze website lichten wij u alle onderhoudsmogelijkheden toe. Ook kunt u direct een werkplaatsafspraak plannen, of een offerte aanvragen indien u vooraf een indicatie van de kosten wenst. Die kosten zullen u meevallen, want de prijzen van Van Mossel OPC zijn scherp. Ontdek daarnaast de voordelen van MyOpel, het gratis klantenprogramma van Opel dat u veel gemak en voordelen biedt

Maak uw sportieve stijl helemaal af met de OPC Collection!

Naar OPC collection