Van Mossel OPC

algemene voorwaarden

Disclaimer Van Mossel OPC onderhoud

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. De genoemde acties zijn alleen geldig bij Van Mossel OPC en niet geldig i.c.m. andere acties. Type- en vormgevingsfouten voorbehouden. *Uw verzekering vergoedt meestal de complete kosten van een sterreparatie. Verder profiteert u van een lager eigen risico bij een ruitvervanging uitgevoerd door een Opel Servicepunt. Informeert u daarom altijd vooraf naar de exacte voorwaarden.** Exclusief olietoeslag. De olietoeslag voor auto’s met een carterinhoud van meer dan 3.5 liter bedraagt € 9,50 voor half synthetische olie, € 21,50 voor vol synthetische olie en € 29,50 voor de Opel Boxer. ***De seizoensactie is geldig voor alle klanten die uiterlijk in november 2017 een afspraak maken voor onderhoud. Als u zich af wilt melden voor verdere correspondentie van www.vanmosselOpel- onderhoud.nl kunt u een mail sturen naar afmelden@dtcmedia.nl. Wij zullen er voor zorgen dat u afgemeld wordt. Meld hierbij voor welke site u afgemeld wilt worden. Afgebeelde auto kan afwijken van de actie. DTC Media, Online Precisie Marketing.

Werkplaatsafspraak

Gemakkelijk en snel: direct een werkplaatsafspraak maken voor één van onze onderhoudsdiensten. U regelt het hier! Selecteer uw vestiging, kies een beschikbare datum, vertel ons wat de gewenste werkzaamheden zijn en laat tenslotte uw contactgegevens achter. U ontvangt daarna een bevestiging van de gemaakte afspraak.

Update COVID-19
Stel uw onderhoud of reparatie niet uit, want óók in deze tijd zijn we er voor u!

Onze werkplaatsen zijn volgens normale tijden geopend om het geplande onderhoud aan uw auto uit te voeren. We beschikken over een gratis haal- en brengservice, huurauto’s, gratis leenfietsen en denken graag met u mee. U kunt uw voorkeuren aangeven tijdens het plannen van uw afspraak.

Werkplaatsafspraak maken

Maak uw sportieve stijl helemaal af met de OPC Collection!

Naar OPC collection